Η Επιστροφή είναι το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης, που σας επιστρέφει ευρώ και όχι πόντους ή δώρα.

Στο πρόγραμμα Επιστροφή συμμετέχουν τόσο οι πιστωτικές κάρτες Eurobank καθώς και οι κάρτες που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όσο και οι καταθετικοί λογαριασμοί (τρεχούμενος, μισθοδοσίας, σύνταξης, ταμιευτήριο) μέσω της συνδεδεμένης με αυτούς χρεωστικής κάρτας. Κάνοντας λοιπόν τις καθημερινές συναλλαγές σας με κάρτες Eurobank, μειώνετε δραστικά το κόστος των αγορών σας. Δείτε αναλυτικά τις κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα εδώ.

Κάθε φορά που γεμίζετε το καλάθι σας στο supermarket ή γεμίζετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας ή κάνετε αγορές χρησιμοποιώντας είτε την πιστωτική σας κάρτα Eurobank είτε τη χρεωστική, σε περισσότερες από 7.000 συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις συγκεντρώνετε αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου! Δείτε πως εδώ

Επιλέξτε σήμερα κιόλας για τις αγορές σας τους 10 μεγάλους συνεργάτες: IKEA, ATTICA, EKO, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, INTERSPORT, HONDOS CENTER, JUMBO ή οποιαδήποτε από τις 7.000 ακόμα συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα και επωφεληθείτε από τα μοναδικά προνόμια της Επιστροφής.

Αναζητήστε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος εδώ